sistem audio pentru ford focus

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului :: Audio-System
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
covaci

Data înscrierii: 18/Noi/2008
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Noi 18, 2008 1:05 am    Titlul subiectului: sistem audio pentru ford focus Răspunde cu citat (quote)

Salut, As dorii cateva sfaturi pentru un sistem audio la un ford focus hatchback. Am ca head unit un Sony Xplod CDX-GT620U si as dorii sa-mi spuneti ce boxe as putea pune in usi sa se auda tare dar in aceelasi timp sa nu imi distorsioneze cand trece volumul peste 25.
Momentan am pe fata sistem difuzoare componente 2 cai crunch gtr 6.5 ci si pot spune ca nici nu se aud..iar distorsiunile incep de la 22 volum.
Va rog sa imi faceti o lista de produs si dca puteti sa imi atasati si un pret informativ.

Va multumesc !!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sady4s
Site Admin

Data înscrierii: 07/Ian/2007

MesajTrimis: Vin Noi 20, 2009 10:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in general problema la difuzoare legate direct la unitate, este redarea frecventelor. Multa lume crede ca daca achizitioneaza difuzoare mai puternice o sa scape de problema "biraitului". De fapt, realitatea este ca distorsionarea anumitor sunete este cauzata de faptul ca, difuzorul, nu stie sa redea optim o anumita frecventa.

In general toate difuzoarele sunt facute de banda larga, adica sa redea atat frecventele joase cat si cele inalte, dar asta doar teoretic. Ideal in astfel de cazuri este folosirea unui amplificator mic care sa stie sa taie frecventele joase, care provoaca distorsionarea, si , eventual sa le dea pe un mic subwoofer.

Sunt si unitati de bord care stiu sa taie din frecvente. In aceste conditii practic se poate scapa de distorsiuni dar in acelasi timp nici nu o sa se auda anumite frecvente deloc.

Cand aveti timp, treceti pe la sediul nostru, de pe Calea Lugojului 63. O sa va dau toate detaliile necesare. Putem sa va oferim solutii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului :: Audio-System Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Nu puteți descărca fișiere în acest forum